Webdesign

Het uitdenken van de strategie

Een website is een must-have voor ieder bedrijf. Klanten en prospects moeten je direct online kunnen vinden. Maar de boodschap die op de website moet worden getoond is voor ieder bedrijf weer anders. Daarom beginnen we bij het begin. Wat wil je bereiken met je website? Moet de website gericht zijn op conversie (acties zoals het invullen van een inschrijfformulier of het bestellen van producten in een webshop) of moet men juist veel informatie kunnen vinden?

Pas wanneer dit duidelijk is kunnen we een plan gaan maken. Hoe breng je jouw boodschap nou het best over? Wat is de beste mix van tekst, animatie, video en afbeeldingen? Kortom, wat wordt de strategie om jouw website ook echt jóuw website te laten worden en het doel wat jij voor ogen hebt werkelijk te laten worden.

De uitwerking van het concept

Na de strategiebepaling is het tijd voor de ontwikkeling van een passend concept. Tijdens de uitwerking van het concept staan de kernwaarden die bij de strategie bepaald zijn centraal. Zo wordt uw website visueel ingericht met het einddoel van bijvoorbeeld conversie, verkoop of het verstrekken van informatie, met een uitstraling die naadloos aansluit bij de doelgroep.

Het proces doorlopen we samen, u wilt als klant immers goed op de hoogte gehouden worden van de voortgang. Dit doen we door regelmatig updates te sturen van het concept. Zo blijft de stand van zaken bekend en kan er gemakkelijk feedback gegeven worden. Wanneer het concept volledig is uitgewerkt, is het voor u duidelijk in welke stijl de website wordt opgebouwd. Na goedkeuring volgt het ontwerpproces waarbij alle besproken pagina's worden uitgewerkt.

Ontwerp op maat

Iedere organisatie is anders, daarom geloven wij in maatwerk. Wij maken geen gebruik van standaard templates, daardoor bent u altijd verzekerd van een unieke website die 100% aansluit op uw organisatie.

De nieuwste trends

We kijken naar de laatste trends in design en techniek om er zeker van te zijn dat uw organisatie de eigentijdse look & feel krijgt die het verdient.

Recente Projecten

Een kleine greep uit ons recente werk