Websites

We beginnen bij het begin

Een website is een must-have voor ieder bedrijf. Klanten en prospects moeten u direct online kunnen vinden. Maar de boodschap die op de website moet worden getoond is voor ieder bedrijf weer anders. Daarom beginnen we bij het begin. Wat wilt u bereiken met uw website? Moet de website gericht zijn op conversie (acties zoals het invullen van een inschrijfformulier of het bestellen van producten in een webshop) of moet men juist veel informatie kunnen vinden? Pas wanneer dit duidelijk is kunnen we een plan gaan maken. Hoe brengt u uw boodschap nou het best over? Wat is de beste mix van tekst, animatie, video en afbeeldingen? Kortom, wat wordt de strategie om uw website ook echt uw website te laten worden en het doel wat u voor ogen heeft werkelijk te laten worden.

Conceptfase

We starten met een kennismakingsgesprek op een locatie naar wens. Vervolgens inventariseren we uw eisen en wensen om samen het beoogde resultaat inzichtelijk te krijgen. Unveil gaat van start met het opzetten van een concept dat hierop aansluit.

Ontwerpfase

Het concept wordt met regelmaat met u besproken om er zeker van te zijn dat dit aan uw wensen voldoet. Na goedkeuring van het concept zal Unveil het gehele ontwerp van de website verder uitwerken.

Webdesign

Prototyping

Als u voorafgaand aan de technische fase wilt ervaren hoe uw website zal functioneren, kunt u kiezen om een prototype te laten ontwikkelen. Met behulp van prototyping krijgt u de échte ervaring van uw nieuwe website onder ogen. Bovendien zijn eventuele wijzigingen eenvoudiger door te voeren.

Prototyping

Ontwikkelfase

Na akkoord op het ontwerp starten we met de ontwikkelfase. Het ontwerp wordt omgezet naar een functionerende website. Unveil houdt u regelmatig op de hoogte van de voortgang. Met behulp van onze testomgeving heeft u hier te allen tijde inzage in.

Development

Nazorg & hosting

Ook na de oplevering van uw website staan wij voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat de opslag van uw gegevens gewaarborgd zijn en regelen de hosting van uw website, zo is alles ondergebracht bij één partij en heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Vragen? Wij staan 7 dagen per week klaar om u te assisteren. Heeft u verder nog specifieke wensen? Geen probleem, wij bespreken ze graag met u om tot een passende oplossing te komen.