Social Media

Laat uw naamsbekendheid groeien

Social Media is een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren en op de hoogte te houden van acties en ontwikkelingen binnen uw organisatie. Er kunnen direct veel vragen bij u naar boven komen. Welk Social Media platform past het best bij mijn organisatie? Wie zorgt voor de blijvende stroom aan Social Media posts? Zijn advertenties en campagnes een goed idee? Ons advies is om alleen social media te starten wanneer u het ook echt goed wilt doen. Er moeten regelmatig nieuwe posts verschijnen zodat de pagina serieus wordt genomen en ook echt van toegevoegde waarde is. Bovendien is het door de stijgende lijn van Social Media gebruikers steeds lastiger om gezien te worden. Een regelmatige plaatsing van content is daarom een must voor iedere Social Media pagina.
img

Strategisch overleg

Wellicht bent u er nog niet aan uit of u wel moet starten met Social Media. En wanneer u de keuze maakt om het wel te doen, met welk platform of welke platformen start u dan? Ieder platform (denk aan Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram) heeft een eigen primaire doelgroep. Wat past het best bij uw bedrijf en uitstraling en welke doelen wilt u behalen? Dit zijn belangrijke vraagstukken waar we graag samen met u over nadenken. Op basis van een vastgesteld budget komen wij met een compleet Social Media plan waardoor u goed voorbereid kunt starten.

Strategiebepaling

In overleg met u bepalen we gezamenlijk wat uw doelstellingen zijn met Social Media. Aan de hand van deze informatie werken wij een concrete strategie uit die hier het best op aansluit waardoor uw doelstellingen behaald zullen worden.

Planning

Samen met de strategie wordt een planning uitgewerkt, waarin wordt opgenomen in welke regelmaat de Social Media kanalen geüpdate dienen te worden met nieuwe posts.

Maandelijks rapportage

Natuurlijk bent u benieuwd of uw vastgestelde doelen ook wel echt worden behaald. Daarom versturen wij per Social Media platform, iedere maand een rapportage. Voor een Facebookpagina zijn dit bijvoorbeeld de aantallen weergaven, kliks en likes. Wanneer we de inloggegevens voor uw Google Analytics account mogen ontvangen, kunnen we ook meten wat de invloed is van uw Social Media pagina op uw website.

Statistieken

De statistieken worden nauwlettend door ons in de gaten gehouden. Op deze manier kunnen we monitoren of de doelstellingen die bij de strategie bepaald zijn, behaald gaan worden.

Strategie

Indien nodig kunnen wij tijdig schakelen door het wijzigen van de strategie, waardoor de doelstellingen niet in gevaar komen. Dit wordt zorgvuldig met u gecommuniceerd.