Prototypes

Optimale impressie van uw ontwerp

Transparantie staat bij Unveil hoog op de lijst, het belangrijkste is tenslotte dat onze diensten aan uw verwachtingen voldoen. Een nieuwe ontwikkeling om dit te verzekeren is de optie om te kiezen voor een prototype van uw (web)applicatie. Door een prototype weet u precies hoe uw webapplicatie zal werken zonder dat er nog maar een regel code geschreven is.

Prototyping valt tussen het ontwerp en de development. Met het ontwerp heeft u een statische impressie van hoe uw applicatie zal worden uitgewerkt, maar hier wordt het gedrag van knoppen, pagina-overgangen en andere zaken niet behandeld. Het belang van deze aspecten wordt regelmatig over het hoofd gezien.

Waarom prototyping?

De uitwerking van een digitaal concept wordt vaak onderschat. Hoe briljant het concept ook kan zijn, zonder een zorgvuldige uitwerking heeft het geen enkele kracht. Ook partners en potentiële investeerders hechten veel waarde aan een prototype van een concept. Voorkom daarom dat je nieuwe digitale product niet aanslaat. Maak gebruik van prototyping: het recept voor digitaal product succes.

Hoe werkt het?

In één keer een perfect product bouwen komt zelden voor. Dat komt omdat de wensen vaak abstract worden geformuleerd, zonder concrete voorbeelden. Zonder een prototype kun je je digitale product niet testen tot het volledig gebouwd is. Dit neemt dus een zeker risico met zich mee. Hieronder worden een aantal relevante voordelen van prototyping benoemd die zeker het overwegen waard zijn bij het ontwikkelen van uw nieuwe digitale product.