Zoethout Pallets

  • Zoethout Pallets
  • 1 April, 2017
  • Branding, Grafisch Ontwerp
  • www.zoethoutpallets.nl

Een huisstijl die de traditie van saaie logo’s binnen de branche doorbreekt. Dat was de uitdaging die wij samen met Zoethout Pallets zijn aangegaan. Deze samenwerking heeft geresulteerd in verschillende unieke items, waardoor Zoethout Pallets inmiddels een bekend begrip is binnen de pallet branche.

 

Waarom het werkt?

Zoethout pallets is een familiebedrijf waarin zowel vader als zoon werkzaam zijn. Hierdoor komt de vele ervaring van de oudere generatie samen met de frisse innovatieve ideeën van de jongere generatie. Dit leidt gegarandeerd tot succes!

img

Een eigenzinnig logo

Een logo dat u aan het denken zet laat een krachtige indruk achter. Dit effect hebben wij bereikt met het logo van Zoethout Pallets. Net een puzzel, maar toch duidelijk genoeg om de bedrijfsnaam door te laten schemeren.

Mede dankzij het succes van het logo, hebben wij de kans gekregen om voor Zoethout Pallets een strakke en stijlvolle huisstijl neer te zetten. Hierdoor heeft Zoethout Pallets een unieke en herkenbare uitstraling gekregen en een betere positie ten opzichte van de concurrent.

img

Huisstijl

De huisstijl vormt de basis van de gehele branding van Zoethout Pallets. Deze bestaat uit visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en naamkaartjes.

Dekzeil op maat

U heeft zich bij bepaalde trailers vast wel eens afgevraagd wat er zich binnen de doeken bevindt. Deze gedachte hebben wij als basis gebruikt voor het ontwerp van het dekzeil voor de trailer van Zoethout Pallets.

Met het ontwerp is er op een speelse manier een inkijkje gegeven in de trailer. Door het realistische ontwerp lijkt het zeil open te staan, wat gegarandeerd tot verbaasde blikken leidt.

 

Unveil heeft voor Zoethout Pallets het logo, de huisstijl en de website gemaakt. Modern, strak en aansluitend op onze wensen. Dit kun je zelf niet bedenken! Wij zijn dik tevreden, ook over de samenwerking en de manier van werken van Unveil. Ze staan altijd voor ons klaar en geven goed advies!

Jeffrey Welten | Directeur Zoethout Pallets