VIP-Salon

  • VIP-Salon
  • 1 December, 2018
  • Webdesign, Webdevelopment
  • www.vip-salon.nl

De naam Vip staat voor very important person. in het Nederlands vertaald, zeer belangrijk persoon. En dat bent u zeker bij VIP-Salon! Uw haar perfect in model terwijl u ontspant en geniet in een sfeervolle ambiance? Bij Vipsalon gaan professionele hairstyling en persoonlijke aandacht samen.

VIP-Salon heeft haar website de afgelopen jaren weinig aandacht kunnen geven door de dagelijkse drukte in de salon. De vraag was of Unveil een passend concept kon verzorgen voor een totaal redesign van de website. Na het eerste contactmoment en de bijbehorende inventarisatie heeft Unveil de wensen omgezet tot een strak, modern en dynamisch concept die de salon in alle opzichten ondersteunt.

Doelstelling

De doelstelling was om een website te creëren die feilloos aansluit op de ambiance van de salon, waar voor de bezoekers de benodigde informatie te verkrijgen moet zijn en eenvoudig te beheren is door medewerkers.

Webdesign

Het webdesign is volledig gebaseerd op de uitstraling en ambiance van de salon. Herkenbare aspecten van het design is de dynamiek, het minimalistische en de hoogwaardige fotografie welke tevens verzorgd is door Unveil.

Introductie

Het is van belang om de bezoeker een mooie introductie tot de website te geven. De klant heeft hierbij de optie gekregen om gebruik te maken van een video achtergrond welke zorgt voor een unieke kijk in de salon en daarmee direct het juiste gevoel overbrengt.

Menu

Prijslijst

Contactpagina

Footer

De footer geeft realtime de openingstijden weer, dit zorgt voor extra dynamiek in de website en het geeft de bezoeker op een speelse manier de juiste informatie weer.

Responsive design

Het design is geoptimaliseerd voor responsive gebruik. De dynamische elementen zijn ook mobiel actief. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de gebruikservaring op mobiel van een gelijkwaardige kwaliteit is als op desktop.