Sisana

  • Sisana
  • 1 January, 2017
  • Webdesign, Webdevelopment
  • www.sisana.nl

Sisana Huidverbetering in Breda is een schoonheidssalon die ieder huidtype van de juiste behandeling en verzorging weet te voorzien. Het team van Sisana heeft door middel van uitgebreide scholing een specialisatie op het gebied van anti-aging weten te realiseren.

Ymke is een tijd op zoek geweest naar de juiste partner voor het vernieuwen van haar website. Via via kwam Ymke in contact met Unveil. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek werden de eisen en wensen goed in kaart gebracht en werd ons duidelijk welk eindresultaat Ymke voor ogen had.

 

Sisana Huidverbetering was al een tijdje toe aan een nieuwe website, maar helaas konden veel developers niet voldoen aan onze specifieke wensen. De heren van Unveil hebben de tijd genomen om deze wensen in kaart te brengen en op vrij korte termijn ook de uitvoering verzorgd. Top gedaan jongens, bedankt!

Ymke van der Hoeven| Eigenaresse Sisana Huidverbetering

Webdesign

Het nieuwe ontwerp breekt alle tradities van websites. Door de mix van verticale en horizontale navigatie wordt er een geheel nieuwe beleving ontwikkeld. De frisse uitstraling, die gebaseerd is op het groene kleurverloop van de afbeeldingen, sluit perfect aan op de huisstijl van Sisana.

Prototype

Met behulp van prototyping hebben wij Ymke de perfecte indruk gegeven van haar toekomstige website. Op deze manier heeft Unveil duidelijk gemaakt hoe de navigatiestructuur werkt, hoe knoppen reageren en hoe animaties verlopen. Ymke kon dit zelfstandig testen en hierdoor waren dure wijzigingen achteraf verleden tijd.

Pagina opzet

Contactpagina

Op de contactpagina worden de algemene adres- en contactgegevens van Sisana getoond. De bezoeker heeft daarbij de optie om het contactformulier of de openingstijden te openen.

Contactformulier

Het contactformulier wordt op geanimeerde wijze getoond wanneer de bezoeker hier naar navigeert.

Responsive design