Madame Délicieux

  • Madame Délicieux
  • 1 February, 2016
  • Grafisch Ontwerp

Madame Délicieux is een grote aanwinst voor Made. Deze lunchroom is gevestigd in het oude pand van de ABN-Amro, dit is nog altijd goed te herkennen door de authentieke bankkluis die zich vandaag de dag nog altijd in het pand bevindt.

Unveil heeft zijn steentje bijgedragen door het ontwikkelen van een bijpassende menu- en drankkaart. Daarbij verzorgen we ook de verschillende maandaanbiedingen in de vorm van flyers. Om de doelgroep ook online op de hoogte te houden van acties wordt er actief gewerkt met social media. Unveil is verantwoordelijk voor de social media management.

Drankkaart

De drankkaart wordt op een industriële manier gepresenteerd naar de gast.

Cadeaubon

Ook heeft Unveil cadeaubonnen ontworpen die gebruikt kunnen worden voor verschillende gelegenheden. Door de verschillende achterzijdes met gepersonaliseerde leuzen is er voor iedere gelegenheid een cadeaubon beschikbaar.

Al 2 jaar een prettige samenwerking met Unveil. Zij weten mijn wensen altijd goed om te zetten in een concreet ontwerp.

Jessie Bossers | Eigenaresse Madame Délicieux

Menukaart

Madame Delicieux had een duidelijke wens; Een placemat om haar gasten te voorzien van een groot assortiment aan gerechten voor de brasserie. Zo zijn wij direct van start gegaan met een bijpassende stijl. Naast het placemat hebben wij dezelfde stijl doorgetrokken met een bijpassende drankenkaart die in de zaak op een industriele wijze wordt gepresenteerd.

Samenhangende stijl

Alle verschillende huisstijlelementen van Madame Délicieux staan onmiskenbaar met elkaar in verband. Dit zorgt voor herkenbaarheid en een pakkende uitstraling.

Madame Delicieux is inmiddels uitgegroeid tot een bekend begrip en groot succes in Made waar wij als bureau dan ook zeker trots op zijn.