La Cantina

  • La Cantina
  • 1 January, 2017
  • Grafisch Ontwerp

La Cantina is een restaurant gevestigd in het hartje van Oosterhout. Een restaurant waar je kan genieten van een ongedwongen, mediterraanse sfeer. Voor Oosterhouters een bekende locatie, en voor buitenstaanders een ontdekking die je niet mag missen.

Nieuwe stijl

Unveil heeft in 2016 La Cantina van een samenhangende stijl voorzien die in alle elementen zijn doorgetrokken. Het karakteristieke pand van La Cantina staat goed in verbinding met de huisstijlelementen. Het hout en de specerijen hebben een grote bijdrage aan de visuele bekendheid van het restaurant.

Menukaart

De Menukaart van La Cantina beschrijft eigenlijk in een oogopslag de gehele stijl van het restaurant en het concept dat het moet uitstralen. Robuust, mediteraans, en vers! Door gebruik te maken van grof hout en verse specerijen komt het geheel tot zijn recht in een overzichtelijk ontworpen menukaart.

Drankkaart

De menukaart en drankkaart zijn beide in dezelfde stijl ontworpen, de drankkaart heeft een compacter formaat.

Bedrijfsauto

Misschien heeft u hem wel eens voorbij zien rijden, de prachtige bus van La Cantina is voorzien van een print die onmiskenbaar in verband staat met het restaurant.

Unveil is een professioneel bedrijf. De samenwerking is als zeer prettig te omschrijven en ze denken perfect met je mee.

Danique van Wijnen | Eigenaresse Restaurant La Cantina