Delicious Events

  • Delicious Events
  • 1 August, 2016
  • Grafisch Ontwerp

Delicious organiseert evenementen. Dat dit succesvolle evenementen zijn, blijkt wel uit de nieuwe edities die regelmatig verschijnen. Wij zijn ontzettend trots dat we aan één van deze evenementen een bijdrage hebben mogen leveren.

Event branding

Bij zo’n mooi evenement hoort natuurlijk ook een uitstraling die de aandacht trekt van potentiële gasten. Deze uitstraling is in ieder promotie-item doorgetrokken. De posters, entreekaarten en entreebandjes liggen allemaal op één lijn.

Artwork

Wat was het gaaf om een grootformaat poster te ontwikkelen. Het is dan van essentieel belang dat er geen enkele pixel verkeerd staat op het canvas en dat de beelden direct aanspreken. Voor Delicous hebben wij een strakke stijl ontwikkeld die zich goed leent voor een evenement van omvang. De uitstraling en het zwart gele kleurcontrast zorgt voor een onmiddelijke eyecatcher.

 

Super service! Compleet nieuwe uitstraling gegeven aan ons evenement. Unveil weet precies wat je nodig hebt! Helemaal top!

Max Lips | Eigenaar Delicious Events

Entreetickets

De stijl van Delicious is ook doorgetrokken in de entreetickets. De herkenbare elementen die verwerkt zijn in de poster komen hier ook in terug. Tevens wordt alle essentiële informatie over het evenement hierop herhaald.

Entreebandjes

De entreebandjes zijn net als de entreetickets volledig in de stijl van Delicious. Door de unieke stijl is het traditionele en functionele entreebandje ook nog eens een leuke blikvanger en daardoor een extra promotiemiddel.

Presscards

Het is altijd handig om een duidelijk onderscheid te maken tussen bezoekers en de pers/media. Doordat wij gave presscards hebben ontwikkeld weet iedereen op het evenement waar hij/zij aan toe is.