ClubPT

  • ClubPT
  • 1 September, 2018
  • Branding, Grafisch Ontwerp

ClubPT te Uden is dé locatie om onder persoonlijke begeleiding over te gaan op een gezonde levensstijl. De manier waarop ClubPT haar mensen richting een gezonde levensstijl stuurt is door het aanbieden van effectieve training, voedingsadvies en persoonlijk aandacht.

Door de overstap van ClubPT naar een splinternieuwe locatie werd ook de branding goed onder de loep genomen. Unveil heeft de totale rebranding gerealiseerd met het oog op de toekomst van ClubPT.

Nieuwe Look & Feel

De huisstijl die voorheen door ClubPT gebruikt werd had vooral een klinische look. Door de uitbreiding van het pakket aan diensten en daarmee ook de doelgroep was het hoog tijd dit mee te nemen in de uitstraling van de organisatie. De ‘core’ van de identiteit is in stand gebleven, met de toevoeging van een écht sportief en modern karakter.

Logo Design

Door het cursieve logo en de vette letters straalt het logo kracht en sportiviteit uit, twee onmiskenbare elementen van ClubPT. Omdat ClubPT een officiële Crossfit afdeling heeft krijgt ook deze een persoonlijke identiteit.

Merchandise

Unveil heeft aansluitend op de nieuwe identiteit een aantal elementen ontworpen die gebruikt kunnen worden als merchandise voor CrossfitPT.