Cladding Partners

  • Cladding Partners
  • 1 April, 2017
  • Webdesign, Webdevelopment

Cladding Partners bedenkt, bouwt en behoudt. Het team van Cladding is gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor dak- en gevelbekleding, dakbedekking, isolatie en lichtstraten. Unveil heeft voor Cladding Partners een custom website, presentatie en video mogen verzorgen.

De voormalige website van Cladding Partners was verouderd en bracht niet de juiste kracht over aan haar klanten. De toenmalige website was gelimiteerd waardoor de wensen van Cladding Partners niet geheel doorgevoerd konden worden.

Een custom website in een maand tijd

Door de uitbreiding van de organisatie was het van belang dat de website op de schop ging. Een maand later stond er een feest gepland, de website zou op deze datum gepresenteerd worden. Een custom website binnen een maand, is dat wel mogelijk? Dankzij onze flexibiliteit en toewijding is dit gelukt en hebben wij een zeer mooi eindresultaat weten te behalen.

 

 

Unveil heeft Cladding Partners binnen no time voorzien van een nieuwe website. De samenwerking met Unveil is super. Ze schakelen snel en hebben aan een half woord genoeg. Kortom, super service!

Ronald Meeren | Projectmanager Cladding Partners

Webdesign

Het webdesign van Cladding Partners heeft als uitgangspunt de moderne, minimalistische en professionele look. Door het gebruik van videocontent op de homepagina wordt er gelijk een goede indruk gegeven van de werkzaamheden van Cladding Partners. Daarnaast is het een prikkel voor de bezoekers om de website verder te bekijken.

Responsive design

Om de medewerkers van Cladding Partners een goed beeld te geven van de schaalbaarheid van de website is er een mobiel ontwerp gemaakt. Op mobiele apparaten staat de gebruiksvriendelijkheid altijd centraal, Unveil maakt daarom ook graag een mobiel ontwerp van uw website.