Appkunda

  • Appkunda
  • 1 August, 2016
  • Branding

Professionele software is tegenwoordig onmisbaar bij het besturen van uw organisatie. De aanschaf van officiële softwarelicenties gaat vaak gepaard met hoge vaste lasten, zeker voor startende ondernemers. Appkunda biedt voor deze doelgroep een uitkomst met een nieuw online platform.

Op dit online platform worden regelmatig aanbiedingen geplaatst van verschillende soorten software, bestemd voor organisaties. Op deze manier bieden zij voor veel starters een oplossing voor de hoge maandelijkse kosten van softwarelicenties.

Ook aandacht naar de softwareontwikkelaars

Appkunda helpt ook de verschillende softwareontwikkelaars door effectieve marketingcampagnes te lanceren waardoor de naamsbekendheid van deze organisaties stijgt. Een win-win situatie!

Logo design

Voor het logo van AppKunda was de vraag om het zakelijk maar toch modern te houden. We hebben de twee hoofd initialen “A – K” op een zakelijke maar toch strakke manier samengevoegd en dit als beeldmerk gehanteerd voor het uiteindelijk logo. Op die manier komen de herkenbare letters terug maar vormt het toch een zakelijk en duidelijk geheel.

Stationary

De huisstijl van AppKunda is aan de hand van het logo op dezelfde wijze doorgevoerd. Door het geheel strak en zakelijk te houden maar toch actief te spelen met kleur en contrast krijg je als klant een prettig dynamiek in het geheel.

Ik heb de samenwerking met unveil als zeer prettig ervaren. Vooral de creativiteit en flexibiliteit zorgen ervoor dat ik zeker terug kom bij Unveil.

Maba Jarbou | Directeur Appkunda