Drukwerk

Traditionele promotiemiddelen die u vast wilt houden

Ondanks de vorderingen van de online wereld bewijst drukwerk nog altijd zijn kracht. Bovendien verkiezen mensen een tastbare brochure vaak boven de online variant. Er kan meer worden gespeeld met structuren en kleureffecten. Hierdoor worden alle zintuigen geprikkeld!

Drukwerk valt uiteen in veel verschillende soorten. Denkt u aan flyers voor uw nieuwe onderneming, banners ter sponsoring en posters voor uw evenement. Het zijn allemaal promotiemiddelen waar we in het dagelijkse leven (on)bewust door beïnvloed worden.

Brochures

Wilt u recente ontwikkelingen binnen uw organisatie onder de aandacht brengen? Een brochure geeft u de ruimte om alle ontwikkelingen met uw doelgroep te delen.

Posters

Geeft u een evenement dat bekend moet worden bij het grote publiek? Posters zorgen voor het bereik waar u naar zoekt, uiteraard met een sterk ontwerp!

Flyers

Wilt u informatie overbrengen op een compacte wijze? Flyers bieden hiervoor de juiste oplossing. De juiste balans tussen tekst en beeld zorgen ervoor dat een snelle blik genoeg is.

Menukaarten

Het gezegde 'het oog wil ook wat' is hier zeker van toepassing. Door de ontwerpen van Unveil gaan de gerechten nog beter smaken! Wij verrassen u graag.

Placemats

“All you can eat” of een ander concept? Laat Unveil een placemat voor u ontwerpen, zo kunnen uw gasten op een aantrekkelijke manier kennis maken met de variatie aan gerechten.

Stoepborden

Potentiële klanten aan de straatkant verleiden met een mooi stoepbord? Wij zorgen ervoor dat de juiste boodschap blijft hangen bij de toevallige kijker.

Recente Projecten

Een kleine greep uit ons recente werk