Transport op de rit

  • Transportopderit.nl
  • 1 March, 2017
  • Branding, Webdesign
  • Transportopderit.nl

Het nieuwe concept “Transportopderit.nl” is de toekomst van de transportsector. Binnen enkele stappen wordt de beste partner voor uw transport gevonden. Zo’n innovatief concept verdient een op maat gemaakte huisstijl en website.

Het regelen van een (inter)nationaal transport is een hoop geregel en gedoe. Er zijn doorgaans veel verschillende partijen bij betrokken. Dit kan anders vindt Transportopderit.nl. Het geven van een transportopdracht moet toegankelijker worden gemaakt en als het even kan, ook een beetje leuker. Voor Unveil is het zaak om een juiste balans te vinden tussen professionaliteit en toegankelijkheid. Door middel van een slim online stappenplan wordt het doen van ingewikkelde aanvragen zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

Unveil heeft kracht gegeven aan het concept van Transportopderit.nl. Zij hebben onze wensen vertaald naar een prachtig visueel ontwerp. Een aanrader voor menig bedrijf!

Guy Geffroy | Eigenaar Transportopderit.nl

Webdesign

Het webdesign van Transportopderit.nl is op onderstaande afbeeldingen weergegeven.

Responsive design

Uiteraard moet de website ook op mobiele apparaten goed functioneren. Om die reden maken wij altijd een opzet van het mobiele ontwerp, zodat we kunnen garanderen dat het gebruiksgemak optimaal blijft.